ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Johan Enbergs väg 11
I de populära punkthusen på Johan Enbergs Väg, granne med Kungsholmen och Vasastan finner ni denna fantastiska tvåa som erbjuder en strålande utsikt. Lägenheten har en tilltalande planlösning med goda förvaringsutrymmen och härligt ljusinsläpp från alla fönsterpartier. Underbar inglasad balkong i högt och fritt läge, här kan ni sitta och njuta av utsikten långt in på kvällarna! Arbetsvänligt kök med smakfulla och stilrena materialval. Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Vänligen kontakta Joe Maatouk - 0708-104 822 alt. Joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3130 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
6
BOAREA
67 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl värme, VA och Kabel-Tv (basutbud)
BYGGNADSÅR
1969
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är den fantastiskt fina lägenheten på Johan Enbergs Väg 7. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för dig, den kräsne som vill ha någoting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

Välkomna till Johan Enbergs Väg 7
-Högt upp utan insyn
-Attraktiv adress (lägenheten har ett av de bästa lägena i Solna och ligger i en fastighet där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden)
-Optimal planlösning
-Stor inglasad balkong med magnifik grönskande utsikt
-Rofyllt sovrum
-Nytt och fräscht
-Rymligt och modernt kök och matplats för minst 4 personer
-Stabil förening med bra ekonomi
-Närhet till barnomsorg.
-Ett stenkast från T-banan som tar dig till City på ca 7 minuter
-Ca 8 minuter med bil till stan och ca 3 minuters promenad till Pampas Marina och ca 7 minuters promenad till Birkastan
-I ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägsta skatt

Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnebanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station.

Hall: Välkommande hall med plats för både avhängning, förvaring och skor. Ljusmålade väggar. Garderober finns även.

Vardagsrum: Superfint vardagsrum med trendigt tapetserade väggar och mycket fin och ljus parkett på golvet. Det öppna vardagsrummet kombinerat med läget ger ett svårslaget ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt tillgång till den stora balkongen i bra läge från vardagsrummet gör rummet till ett trivsamt rum med mycket rymd och ljus.

Balkong: Stor och härlig inglasad balkong med underbar utsikt. Här erbjuds det gott om sällskapsytor och mycket sol.

Sovrum: Här har vi ett stort och härligt sovrum med utsikt över bron. Rummet har mycket ljusintag och gott om förvaringsmöjligheter genom garderober. Vitmålade väggar som ger en härlig och harmonisk behagkänsla. På golvet är det mycket fin och trendig parkett.

Kök: Modernt och ljust kök med matplats för minst fyra personer. Köket har det mesta man kan önska sig av dagens moderna kök, såsom induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, stor kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt stilfull arbetsbänk. Vitmålade väggar och vacker parkett på golvet.

Badrum: Fräscht badrum, helkaklat med stora kakelplattor på väggarna och fint klinkergolv. Duschhörna. tvättställ med tillhörande snygg kommod, badrumsspegel, stilfull handukstork och wc.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM