ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Starrbäcksgatan 11A, vån 1
Välkommen till ett av centrala Sundbybergs flaggskepp – Duvboet! Redan i entrén så känner man att detta är något utöver det vanliga. Ett prestige projekt med attraktiva bostäder, belägen i attraktiva kvarter i centrala Sundbyberg. Perfekt planerad bostad där varje kvadratmeter gör sin rätt. Genomgående stilrena materialval av hög standard. Vitlaserade golv i samtliga rum. Stora fönster som bjuder på ljus och rymd i varje del av bostaden.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4420 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
79 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
4 495 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till ett av centrala Sundbybergs flaggskepp – Duvboet! Redan i entrén så känner man att detta är något utöver det vanliga. Ett prestige projekt med attraktiva bostäder, belägen i attraktiva kvarter i centrala Sundbyberg.
Perfekt planerad bostad där varje kvadratmeter gör sin rätt. Genomgående stilrena materialval av hög standard. Vitlaserade golv i samtliga rum. Stora fönster som bjuder på ljus och rymd i varje del av bostaden.

- Stor hiss
- Balkong
- Walk in closet och övrig god förvaring
- Källarförråd
- Finns varmgarage
- Inhägnad innergård
- Centralt och bra läge
- Bra planlösning
- Bra förening
- Föreningen äger marken
- Genomgående hög standard

Hall
Genom säkerhetsdörr kommer man in i hall med goda avhäningsmöjligheter sam förvaring genom garderob.

Kök/Vardagsrum
I hjärtat av bostaden är köket beläget med goda arbetsytor av praktiskt och snygg laminatbänkskiva i ljus ton som matchar med kökets ljusa luckor. Gott om förvaring genom köksluckor upp till och ned till. Köket är utrustat med köksfläkt, diskmaskin, kyl, frys och varmluftsugn.
Vardagsrummet präglas av rymd och ljus genom flera fönsterpartier och stora ytor för familjen att umgås på. Här får du plats med rejäla vardagsrumsmöbler, men det finns även ytor för arbetsplats eller lekhörnor.

Sovrum1
Stort sovrum med plats för king size säng och även kontor eller sminkhörna. Trevliga fönster som bringar ljus och rymd. Sovrummet innehar en stor walk-in closet med inbyggda garderober längs hela väggen.

Sovrum 2
Perfekt litet sovrum för barn litet som stort. Trevliga fönster som ger härligt ljus.

Badrum/WC
Stort badrum med stilrena materialval som klinker på golv i sexkant och kakel på väggar. Badrummet är utrustat med regndusch, vikbar duschvägg i klarglas, wc, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, handfat med kommod under samt spegelskåp ovan.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Duvboet bildades 2014 och består av 104 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt, varav 21 är etage/radhus, samt två lokaler med total yta om 219 kvm och ett garage om 47 st platser.


Gemensamma utrymmen:
- Cykel- och barnvagnsrum
- Sophantering
- Innergård
- Parkeringsgarage

Tv och Bredband
Fibernät är installerat och bostadsrättshavarna tecknar individuellt eventuella abonnemang.

Parkering
Föreningen disponerar ett garage om 47 st platser.

Övrigt
- Fiberpotik
- Sophantering, Cykelrum / Barnvagnsrum, Teknikutrymmen
- Källarförråd
- Fjärrvärme/Bergvärme

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM