ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 18, våning 10
Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad trea om 73 kvm vid fantastiska Arenastaden i Sveriges mest expansiva kommun, Solna. Välkommen till en välplanerad lägenhet med gott om förvaring, stort exklusivt badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rogivande sovrum samt en underbar sjöutsikt i högt, fritt och soligt läge från vardagsrum, kök och balkong. På den mysiga inglasade balkongen i bästa solläge kan du koppla av året runt. Helt enkelt ett toppenboende i ett barnvänligt område med allt du kan önska såsom butiker, restauranger, gym och vårdcentral. Mall of Scandinavia invigdes i Arenastaden hösten 2015 och är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är det mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I och med utbyggnaden av tunnelbanenätverket till Haga- och Arenastaden, samt tvärbanans expansion genom Solna, samtidigt som Mall of Scandinavia etablerats ett stenkast bort, anses Arenastaden vara ett område för framtiden. En perfekt bostad för familjen. Här finns ingenting kvar att önska! Kontakta ansvarig mäklare Joe Maatouk för mer information på 070-810 48 22 alt. joe.maatouk@edwardpartners.se
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4268 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
10
BOAREA
73 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. Värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s), kabel-TV (lagom) och bostadsrättstillägg
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad trea om 73 kvm vid fantastiska Arenastaden i Sveriges mest expansiva kommun, Solna. Välkommen till en välplanerad lägenhet med gott om förvaring, stort exklusivt badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rogivande sovrum samt en underbar sjöutsikt i högt, fritt och soligt läge från vardagsrum, kök och balkong. På den mysiga inglasade balkongen i bästa solläge kan du koppla av året runt. Helt enkelt ett toppenboende i ett barnvänligt område med allt du kan önska såsom butiker, restauranger, gym och vårdcentral. Mall of Scandinavia invigdes i Arenastaden hösten 2015 och är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är det mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I och med utbyggnaden av tunnelbanenätverket till Haga- och Arenastaden, samt tvärbanans expansion genom Solna, samtidigt som Mall of Scandinavia etablerats ett stenkast bort, anses Arenastaden vara ett område för framtiden. En perfekt bostad för familjen. Här finns ingenting kvar att önska!

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni ordentligt med garderober med både skjutdörrar i spegelglas i fullhöjd och vanliga gångjärnsdörrar i vitt som har mycket goda förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och för bostaden genomgående mattlackad 3-stavs ekparkett samt dimbara elbrytare.

Badrum
Modernt exklusivt badrum utöver det vanliga med alla bekvämligheter som kan tänkas. Helkaklade väggar i matt vit samt stora svarta kakelplattor i ett elegant mönster på vägg bakom designbadkaret. På golvet ligger en stilren svart klinker med el-golvvärme. I övrigt är badrummet utrustat med WC, el-handdukstork, spegelskåp, tvättbänkskiva, väggskåp med svarta luckor, tvättställ med svart kommod och dimbara led-spotlights i tak. Det finns även tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagslivet.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa mönstertapetserade väggar varav en fondvägg som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust, harmoniskt och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i helväggsgarderoberna med skjutdörrar i spegelglas.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och övrig möblering. Ljusa mönstrade tapeter på väggarna samt ett stort ljusinsläpp från fönster och möjligheter till förvaring i garderoben. Ett perfekt barnrum eller extra rum som kan disponeras utefter önskemål.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel med plats för tv-bänk, soffgrupp, vardagsrumsbord med mera. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck med fantastisk sjöutsikt i högt fritt läge. Vitmålade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen med en slående utsikt.

Kök
Stilrent och modernt kök med generösa ytor ovanför bänkskivan i grått. Belysning under skåpluckorna mot bänkskivan. Släta köksluckor i vitt och rostfria handtag. Vacker glasmosaik i silver, grått och svart som stänkskydd. Fristående kyl och frys i rostfritt stål, rostfri fläkt, rostfri diskmaskin, induktionshäll och integrerad rostfri ugn samt mikrovågsugn i högskåp. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap.

Balkong
Ljuvlig balkong som är inglasad, vilket ger möjligheten att vistas här året runt. Balkongen är i väst-nordväst läge, vilket ger en härlig sol från tidig eftermiddag ända fram till solnedgång. Sjöutsikt!

Förråd
I lägenheten finns ett rymligt förråd som går att disponeras utefter behov.


Område
I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.

Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Fribiljetten bildades 2011 och en äkta bostadsrättsförening.Föreningen äger fastigheten Nationalarenan 4 som består av ett flerbostadshus med 143 bostadsrättslägenheter, samt 2 lokaler. Totalentreprenadavtal tecknades med Peab Bostad AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Barnvagns-och rullstolsförvaring
-Soprum
-Tvättstuga samt städ finns i éntreplanet
-Cykelrum samt fastighetsförråd nås via separat entré i anslutning till bostadsentrén.
-Gård med lekplats på tomtmark
-Övernattningslägenhet

TV & BREDBAND
Bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom) ingår i månadsavgfiten. Varje bostadsrättsinnehavare ska besitta 2 stycken digitala tv-boxar. Digitalboxarna tillhör lägenheten.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatserna i Arenagaraget hyrs ut av Parkman. Det finns över 800 platser fördelat på tre plan. Om Du vill hyra en garageplats kontakta Lilian Forsling på tel. 08-506 833 05 alternativt mejla till lilian.forsling@parkman.nu
I övrigt råder boendeparkering i området. Tillstånd för boendeparkering utfärdas utav Solna Stad.

ÖVRIGT
-Föreningen sänkte avgiften med 15% 2018-01-01
-Delat ägandeskap kan accepteras beroende på kreditvärdighet
-Juridisk person accepteras ej i föreningen
-Varmvatten och el debiteras separat
-Besök gärna föreningens hemsida: http://www.fribiljetten.com/
Renoveringar - utförda och planerade

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM