ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Gamla Enköpingsvägen 152
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2938 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
44.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA. Tillägg för internetuppkoppling tillkommer om 204 kr/mån.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
1 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Missa inte chansen att förvärva en av Ursviks finare 2:or.
Här finner ni allt ni kan önska och lite till. Det här är ett hem med karaktär och en egen identitet. Lägenheten bjuder på bland annat en balkong med bra solläge och en uteplats som man når från sovrummet!
Inbjudande lägenhet med eleganta materialval där designen präglas av sober färgsättning och blandning av olika stilrena material.
Välplanerade kvadratmeter med en social planlösning mellan kök och vardagsrum och mycket förvarring genom stora garderober intill hall. Stilrent och funktionellt kök med goda arbetsytor och goda materialval.

Hall:
Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Härifrån når man även bostadens stilrena kök. Till vänster finns en effektiv yta lämpad för avhängningsmöjligheter samt garderobslösning. En hall med möjligheter!

Badrum:
Stort badrum med, duschhörna, wc, handfat, tvättpelare. Stilrent mörkt klinker och vitt kakel.

Kök:
I öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta stilrena kök inrymmer vitvaror så som; ugn med häll,fläkt och kyl/frys. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som karaktäriseras av en vit kulör som passar perfekt till den robusta arbetsbänken av träslag. Ovan den robusta arbetsbänken och diskhon finnes stilrent vitt kakel som estetiskt införlivas i detta charmiga kök. Den trivsamma anslutningen till vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala sammanhang.
Allrum:
Ljust vardagsrum med två fönster i fil och utgång till den rymliga balkongen. Vita väggar och parkett på golvet.

EntreBalkong:
Härlig balkong i bra läge med plats för elgrill och utemöblemang.

Uteplats:
Från sovrummet når man även lägenhetens uteplats. Här kan man ta morgonkaffet eller frukost under solen.

Övrigt:
Lägenheten har ett förråd för nyttjanderätt.

Område:
Expansiva Ursvik är ett område med en blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Ursvik är en egen stad som bjuder på bland annat grönområden, cafeér, mataffärer, gym och restauranger. I Ursvik har man all service i området och med flera busslinjer i området så tar man sig enkelt in till stan stan via Sundbyberg, Rissne eller Hallonbergen. Närheten till naturen i Järvafältet med strövområde och härliga löpslingor. Arlanda når du på ca 20 minuters bilfärd.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM