ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Fridensborgsvägen 157
Tre våningar upp i huset finner vi denna nyproducerade 2:a i populära och växande Järvastaden. Bostaden har det bästa solläget adressen kan bjuda på! Med ett svårslaget ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Bostaden har spatiösa sällskapsytor, genomgående hög standard med smakfulla tillval, stor balkong och ett rymligt vardagsrum. Bostaden är belägen i populära Brf Pyrolan med närhet till kommunikationer och naturområden. Självklart har bostaden ett rymligt källarförråd!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2445 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
41 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl värme, VA, Obligatorisk tillägg om 240 kr tillkommer för bredband. Kostnad för el och varmvatten debiteras efter individuell förbrukning och avräknas årsvis. En lägre förbrukning än schablon ger pengar tillbaka vid årets slut.
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömlägenhet kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på - och en sådan lägenhet är den otroligt fina och välplanerade lägenheten på Fridensborgsvägen 157

Det är med glädje och stolthet jag får förmedla ett unikt boende utan dess like i populära och snabbt växande Järva. En lägenhet med flertalet stora fönster. Bostaden erbjuder en stor balkong som bjuder på en vacker utsikt mot lugnande innergård. Här kan du avnjuta stora sittningar med det härliga från grillen.

Väl inne i bostaden så ser du att stilrena och påkostade materialval genomsyrar hela bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, stort och välplanerat kök vackra stora kakelplattor över bänkskiva. Det här helt enkelt ett boende som inte annars finns, unik möjlighet att förvärva Brf Pyrolan samt hela Järvastadens häftigaste 2:a.

- Materiallista finns i bifogad bilaga
-Optimal planlösning
-Ett stenkast från fina grönområden
-Nytt och stilrent kök
-Endast 10 minuter från City och ca 7 minuter gångavstånd till Pendel-tåget
-I ett av Sveriges mest expansiva områden
-Nära kommunikationer och service
- Fördelaktigt läge invid ICA, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter till city.
- Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt

HALL:
Välkomnande hall med goda avhängning-och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vitmålade väggar och vacker ekparkett på golv, vilket är genomgående för lägenheten.

KÖK:
I öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett stilrent kök med vita fronter, slitstark bänkskiva samt stänkskydd i vitt kakel. Köket består av häll, ugn, köksfläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Golvet pryds av ljus ekparkett. Bostadens sociala ytor badar i härligt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna.

VARDAGSRUM:
Spatiöst vardagsrum med väggar i vit nyans och ekparkett på golv samt ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här finns plats för sällskapsspel med soffgrupp, matgrupp (4 personer) och tv-möblemang. Via vardagsrummet tar man sig vidare ut på lägenhetens mysiga och rymliga balkong i solsäkert läge.
I anslutning till vardagsrummet finns även rymlig plats för förvaring garderober.

SOVRUM:
Sovrum med plats för stor säng för två. Ytskikten utgörs av ljusa väggar, parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. Goda förvaringsmöjligheter genom garderober.

BADRUM/WC
Badrum med svart klinkergolv och vitkaklade väggar, golvvärme, WC, handfat, kommod, spegelskåp, duschhörna med infällbara duschväggar. Badrummet är också utrustad med kombinerad maskin för tvätt och tork. Inbyggda spotlights i taket som bjuder på bra belysning i badrummet.

BALKONG
Rymlig balkong som vetter mot fastighetens framsida. Här kan du enkelt avnjuta diverse dryck och tillhygge i strålande solsken .

Övrigt:
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätten.

Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget. Kontrollerad (2019-11-07)

Område:
Jävastaden ligger på gränsen mellan Solna och Sundbyberg, bara 10 minuter från Stockholms central med pendeltåget! Det är nära till allt.
Kör du bil är du ute på E18 och E4 på nolltid. Ska du ut i vida världen tar det inte mer än ca 30 minuter till Bromma eller Arlanda. Med buss är du strax
i Solna centrum, Sundbyberg centrum eller Universitetet. Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Skola:
Raoul Wallenbergskolan som ligger i hjärtat av Järvastaden. Närområdets grundskolor är Bagartorpsskolan, Alfaskolan, Ullriksdalsskolan samt Vittra i Frösunda.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Pyrolan är en äkta bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket år 2014 och äger fastigheten Pyrolan 4 i Solna kommun. Pyrolan 4 består av 175 st lägenheter fördelade på två flerbostadshus med 5-6 våningsplan.

Tv och bredband
Fastigheten har avtal med ComHem. I avgiften ingår TV-basutbud via ComHem.

Gemensamma utrymmen
-Lekplats
-Uteplats
-Cykelgarage med sedumtak

TV och bredband
TV och bredband är gruppanslutet via bredbandsbolaget Ownit och en obligatorisk kostnad om 240 kr per lägenhet och månad tillkommer.

Parkering
Föreningen har ett underliggande garage med 125 st garageplatser (1025 kr/mån) samt 4 MC-platser och 12 st parkeringsplatser (500kr/mån) på gatan.

Övrigt
- Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.
- Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av el.
- Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt fjärrvärmeabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning av tappvarmvatten.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM