ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Alpvägen 25
VÄLPLANERADE 5 ROK MED BÅDE GENERÖS UTEPLATS MOT LUGN INNERGÅRD SAMT BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL! Nu saluförs dessa sällsynta och makalösa 5 rok med plats för hela familjen med vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök från Marbodal i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i hela lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck. Bostadens pärlor, den stora och inbjudande balkongen samt grönskande uteplatsen mot innergården, blir som extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för mer information!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4762 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
1
BOAREA
93 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl . Värme, Triple-play från Comhem. Vatten- och elförbrukning debiteras varje hushåll.
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
VÄLPLANERADE 5 ROK MED BÅDE GENERÖS UTEPLATS MOT LUGN INNERGÅRD SAMT BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL!
Nu saluförs dessa sällsynta och makalösa 5 rok med plats för hela familjen med vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök från Marbodal i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i hela lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i två olika väderstreck. Bostadens pärlor, den stora och inbjudande balkongen samt grönskande uteplatsen mot innergården, blir som extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående 1-stavs parkett, vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och vardagsrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena rymliga platsbyggda garderoberna bakom vita dörrar. Självklart säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Här finns även plats för stor matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill kök.
Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Stilrent och påkostat kök med inredning från Marbodal. Praktiska hög och underskåp i vitt med infälld belysning undertill, stänkskydd i vit kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i grått utförande gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Husqvarna i form av induktionshäll, integrerad fläkt i överskåp, integrerad diskmaskin bakom vit skåpsfront, integrerad ugn, integrerad mikrovågsugn samt kyl och frys med dubbeldörrar även från Husqvarna. Genomgående parkett med vitmålade väggar.

Master Bedroom
Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt stor garderob med praktiska skjutdörrar som rymmer gott om förvaring. Här finner ni även utgången till bostadens grönskande uteplats mot föreningens lugna och blomstrande innergård.

Sovrum 1, 2 & 3
Rymliga sovrum där samtliga har gott om plats för säng, garderob, arbetshörna om så önskas samt annan önskvärd möblering. Vitmålade väggar med gott om ljusinflöde från fönsterpartier samt genomgående parkett på golv.

Badrum & WC
Helkaklat och stilrent badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Här finns wc, handfat i vitt porslin och vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Spegelskåp ovan med integrerad belysning, dusch bakom modernt glasparti, badkar. Praktisk arbetsbänk och gott om förvaring i väggskåp ovan med vita fronter samt tvätt och torkmaskin från Husqvarna undertill. Infällda spotlights i tak samt bra ljusflöde från fönster mot innergård.
Gäst- WC med samma kakelsättning, wc, spegel med belysning och handfat.

Balkong och uteplats
Fantastisk stor balkong samt generös uteplats mot innergården som båda bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Dem perfekta platserna för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Travkusken bildades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och består av 115 bostadsrättslägenheter.

Renoveringar - Utförda och planerade
Inga större renoveringar utförda på grund av nyproduktion (byggår 2016), färdigställdes 2017.
Det finns inte heller några kommande renoveringar planerade i dagsläget.

Parkering
Garage med 80 platser för bilar varv 2 st handikappsanpassade samt 6 st mc/mopedplatser. Kostnaden för garageplats är 1 000:-/månad för bilplats och 500:-/månad för mc/moped. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. Garage nås direkt via hissen.

TV/bredband
Triple play från Comhem ingår i avgiften men tillgång till hemtelefoni, ett antal tv-kanaler samt bredband 100/10.

Gemensamma utrymmen
- Trevlig innergård som består av en engelsk trädgård med perenner, grusgångar, uteplatser och grindar.
- Föreningen har ett stort antal cykelparkeringar.
- Cykelförråd i entréplan samt cykelställ på gården.
- Barnvagnsrum i entréplan eller i källare. Förråd i källare.
- Miljörum samt sopsugsanläggning för hushållssopor, kompost och tidningar.

Övrigt
- Föreningen godkänner delat ägandeskap med minsta ägarandel 10%.
- Föreningen godkänner ej juridisk person
- Boende behöver inte eget elabonnemang utan föreningen har ett gemensamt där de boende betalar för sin elförbrukning som tillkommer på avin ihop med månadsavgiften (faktureras av Fastum).
- En sänkning av avgiften med 10% genomfördes april 2019.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM