ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Näckrosvägen 9
Underbar pärla med optimal planlösning och härligt ljusinsläpp! Lågt belånad och omtyckt bostadsrättsförening i en vacker fastighet. Perfekt för 1-2 personer som söker något trendigt, med smarta lösningar och närhet till T-bana, promenadstråk och shopping. Missa inte chansen att förvärva denna ljuvliga lägenhet! Hjärtligt välkomna!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1779 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
2
BOAREA
30 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Obligatoriskt tillägg för Digital-TV om 42 kr tillkommer samt 89 kr för bredband.
BYGGNADSÅR
1946
UTGÅNGSPRIS
2 700 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Underbar pärla med optimal planlösning och härligt ljusinsläpp! Lågt belånad och omtyckt bostadsrättsförening i en vacker fastighet. Perfekt för 1-2 personer som söker något trendigt, med smarta lösningar och närhet till T-bana, promenadstråk och shopping. Missa inte chansen att förvärva denna ljuvliga lägenhet! Hjärtligt välkomna!

Högt och fritt läge

Underbar balkong i sydväst läge

Oslagbart läge

Smarta lösningar

Lätt att möblera

Optimalt planerad

Öppen planlösning

Stora fönster

Härligt ljusinsläpp

Välplanerat kök

Hög standard

Vacker stavparkett

Hjärtat av Råsunda

Närhet till t-bana

Nära promenadstråk

Bra kommunikationer

Omtyckt, stabil förening

Låg belåningsgrad
PLANLÖSNING
FÖRENING
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 521 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 37 lokaler. 6 lokaler som upplåts med bostadsrätt, 28 lokaler som upplåts med hyresrätt och 3 lokaler som föreningen själva disponerar.

Föreningen köpte fastigheten 1949 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfnackrosen.se/

Föreningen har 14 tvättstugor samt en grovtvättstuga med en 8 kg maskin för mattor och täcken etc finns i ett av föreningens hus. Den är tillgänglig för alla medlemmar. I föreningen finns en lokal som går att hyra till en kostnad om 300 kr och rymmer ca 30 personer. I lokalen finns det även två sängar så lokalen kan också användas för övernattning för gäster. Snickarverkstad finns i föreningen som kan användas av medlemmar.
1990 totalrenoverades alla balkonger.
1992-2003 utfördes omläggning av tak.
1993-1994 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt el-stigare.
1998-2005 renoverades hissarna successivt.
2000 målades fönster.
2001 renoverades tvättstuga.
2002-2003 byttes fjärrvärmesystemet.
2004 putsades fasaden och tilläggsisolerades .
2005-2006 renoverades trapphusen.
2008 genomfördes en energideklaration.
2009-2010 genomfördes iståndsättning och förbättring av föreningens markytor. Ny asfalt har lagts överallt.
2011 målades och reparerades källarlokalerna.
2012 skedde ett byte av passersystem.
2013-2014 byttes torkskåp. Ett antal trapphus renoverades. Fasaden renoverades på Näckrosvägen 32-34.
2015 slutfördes fönstermålningen och fasaden på Näckrosvägen 22 samt 24 renoverades. Piskaltaner i delar av fastighetsbeståndet renoverades och föreningen började bytet av torkskåp, tvättmaskiner och torktumlare.
2014-2016 Energisparande åtgärder har utförts som lett till stora besparingar i energikostnaderna.
2016 Byte av dörrar till piskaltaner har påbörjats, 8 dörrar bytta under året. Målning av samtliga tvättstugor. Stamspolning av både köks- och badrumsstammar (detta görs regelbundet med rekommenderat intervall). Genomgripande underhåll av mark och trädgård efter fasadrenoveringar och energiarbete.
2016-2017 föreningen att byter ut samtliga 18 garageportarna för att få större säkerhet och bättre isolering.
2017 och ca 6 år framåt kommer föreningen att successivt utföra större underhåll på hissarna för att säkerställa deras livslängd och minska driftsstörningar i form av stående hissar. Ca 4-5 hissar per år renoveras.
2018 Samtliga dörrar slipats och lackats om. Målning och reparation av cykelrum och källargång fortsatt. Samtliga garageportar på Näckrosvägen 18-34 bytts ut.

PARKERING
Föreningen hyr ut ca 67 parkeringsplatser, uthyres 350 kr/mån utan eluttag och 400 kr/ mån med eluttag. Kösystem tillämpas.
13 garageplatser uthyres 450:-/mån. Separat kö.

I övrigt gäller boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till Kabel-TV (basutbudet) via ComHem och bredband via Ownit (100/100) och ComHem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
För födelsedagsfester eller andra sammankomster finns föreningslokal att hyra. Den rymmer 28 personer och kostar 500:- per dygn, (eller del av dygn). Lokalen kan också användas för övernattning för gäster.

En anrik träslöjdsklubb finns i en egen lokal där det finns ett stort antal maskiner och verktyg. (Särskilt medlemskap i träslöjdsklubben Näckrosen krävs).

Föreningen har 14 tvättstugor samt en grovtvättstuga med en 8 kg maskin för mattor och täcken etc. finns i ett av husen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM