ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Boplatsvägen 5
Nu har du chans att bo i ett modernt bostadskvarter med möjligheter till motion och aktivt friluftsliv alldeles runt knuten. Här bor du bekvämt med pendelavstånd in till Stockholms city. Var med och skapa din närmiljö och bli en del av ett nytt Sundbyberg. Västra Brotorp är en stadsdel intill Järvastaden norr om Stockholm och är redan nu på god väg att utveckla sin egen själ och egna karaktär. Varmt välkomna till denna magiska bostad belägen i populära Järvastaden. Här bor ni nära stadspulsen men samtidigt har nära till de vackra grönområdena. Lägenheten bjuder på en optimal planlösning med stort allrum och sovrum som öppnas upp av moderna industriglasväggar i svart stål, goda förvaringsutrymmen, en ljuvlig uteplats med fantastisk yv över föreningens mysiga innergård, fullt utrustat kök med slitstark bänkskiva i marmor samt ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin samt golvvärme. En bostad som har alla bekvämligheter man kan önska sig. Med ett perfekt läge i Järvastaden och närhet till kommunikation, är detta helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2288 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
1
BOAREA
34 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Löparen i Sundbyberg bildades 2015 och är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel- och barnvagnsrum finns.

PARKERING
Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage inomhus och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är
för närvarande 1 000 kr per månad för garageplatserna och 600 kr per månad för utomhusplatserna.
Det finns även möjlighet att ansöka om boendeparkering via Sundbybergs Stad, läs mer på:
https://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/trafik-gator-parkering/parkera/boendeparkering.html

FÖRRÅD
Tillhörande förråd.

TV OCH BREDBAND
Tv, bredband och telefoni ingår i avgiften med en obligatorisk kostnad om 86 kr. Samtalstaxa
debiteras separat.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
Inga utförda eller planerade renoveringar då byggnaden uppfördes 2017.

ÖVRIGT
Boenden i Brf Löparen i Sundbyberg har fritt medlemskap i bilpool till 2023-02-28.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM