ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Ankdammsgatan 31
Varmt välkommen till denna välplanerade fyrarummare med generösa ytor och stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Fokus på stora sällskapsytor skapar en öppen och social bostad där många gärna vistas. Separata sovrum med platsbyggda garderober, ljust badrum och stilrent kök ger en praktisk bostad på bästa läge. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
6350 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
1
BOAREA
111 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
1959
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Fastigheten äger och förvaltar fastigheten Timmermannen i Solna kommun. Föreningen har 73 bostadsrätter och upplåter härutöver 6 hyresrätter. Föreningen har 24 parkeringsplatser, alla med eluppvärmning. Utöver föreningens parkeringsplatser finns det boendeparkering i området. I fastigheten finns det två tvättstugor (en i vardera portuppgång), ett cykelförråd, samt miljörum och ett mindre utrymme för grovsopor.

Under 2006 och 2007 stamrenoverades hela fastigheten. Under 2010 har dels lokaler byggts om till lägenheter och dels har fastigheten fått ett nytt tak. År 2011 fick husets utemiljö ett rejält ansiktslyft med bl.a. ny gemensam grillplats, nya cykelplatser med tak framför båda portarna och ny gräsmatta på både fram- och baksida. År 2016/2017 byttes balkongerna till samtliga lägenheter. Hissarna i respektive trapphus renoverades 2017/2018. En tilläggsisolering av vinden genomfördes under 2018 och en renovering av trapphusen genomfördes under 2018/2019.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM