ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 24
Här slutar sökandet! Arenastadens absolut bästa 3:aMed en svårslagen balkong med sol i västerläge gör detta till bekantskapskretsens verkliga snackis! Med rymliga sällskapsytor, stora fönster i två väderstreck, ett vardagsrum och ett extra rum som kan disponeras efter behov blir detta till ett komplett hem. Bostaden är belägen i populära Brf Säsongskortet med närhet till kommunikationer, Mall of Scandinavia och naturområden.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4624 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
11
BOAREA
73 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, vatten och digital-tv (7 kanaler)
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
4 595 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Nu finns möjligheten att förvärva en nyproducerad trea om 73 kvm vid fantastiska Arenastaden i Sveriges mest expansiva kommun, Solna. Välkommen till en välplanerad lägenhet med gott om förvaring i hallen, stort badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två rogivande sovrum. På den mysiga balkongen kan du koppla av med en härlig utsikt. Helt enkelt ett toppenboende med allt du kan önska såsom butiker, restauranger, gym och vårdcentral. Mall of Scandinavia invigdes i Arenastaden hösten 2015 och är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är det mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga.
I och med utbyggnaden av tunnelbanenätverket till Haga- och Arenastaden, samt tvärbanans expansion genom Solna, samtidigt som Mall of Scandinavia etablerats ett stenkast bort, anses Arenastaden vara ett område för framtiden. Här finns ingenting kvar att önska! Välkomna!

- Högt upp i huset med stor hiss!
- Tillval för cirka 157 300 kr
- Sjöutsikt
- Bra planlösning med två sovrum och ett stort badrum!
- Inglasad och rymlig balkong.
- Nytt och fräscht!
- Attraktiv adress!
- Närhet till Friends Arena och snart Mall of Scandinavia!

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finner ni garderober med skjutdörrar som har mycket goda förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och parkett på golv samt klinker. Säkerhetsdörr.

Badrum/WC
Modernt badrum med alla bekvämligheter som kan tänkas. Helkaklade väggar i matt vitt och stilren svart klinker på golvet. I övrigt är badrummet utrustad med följande; värmegolv, spotlights, WC, väggskåp, spegelskåp, tvättbänkskiva och duschhörna. Det finns även tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork och kommod med handfat.

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. I sovrummet finns även gott om utrymme för klädförvaring i garderoberna.

Sovrum 2
Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vitmålade väggar. Från vardagsrummet finner du även utgången till den härliga balkongen med en slående utsikt.

Kök
Utrustat och stilrent kök med generösa ytor och fina materialval. Skåpsluckor i vitt och mörk bänkskiva i akrylsten med underlimmad ho. Fristående kyl och frys i vitt samt spis, mikrovågsugn, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord och utgång till balkong.

Balkong
Möblerbar balkong med sol i västerläge och utsikt över sjön. Här finns utrymme nog för sittplatser åt 2-4 personer.

Förråd
I lägenheten finns ett förråd om ca 3 kvm, som går att disponeras utefter önskemål.

Område
I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga. Den nya stadsdelen är redan hem för nytänkande bostadslösningar, den svenska nationalarenan Friends Arena, ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends och Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia.

Stockholmsregionen växer i snabb takt och efterfrågan på bostäder är stor. Arenastaden innehåller trygga bostadslösningar som lever upp till så väl dagens som framtidens krav på moderna hem. För både boende och besökare finns all tänkbar service tillgänglig, som till exempel matbutiker och apotek. Ett stenkast från området finns Råstasjön och ytterligare en bit bort ligger Hagaparken, två av Stockholms vackraste naturområden, som möjliggör ett aktivt fritidsliv. Läs mer på Arenastaden.se
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM