ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Klippgatan 2
Hjärtligt välkomna till denna rymliga 2:a om 50 välplanerade kvadratmeter på Klippgatan 2. En bostad som är ljust färgsatt där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Bostaden ligger i ett tyst och lugnt område lägst upp på gatan. Lägenheten erbjuder ett smakfullt kök i klassiskt vitt, ett spatiöst vardagsrum med gott om plats för umgänge, ett rogivande sovrum och ett fräscht helkaklat badrum. Lättskött altan med gräsytor och en trevlig uteplats! Bostaden har alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Här har du även nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2110 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
50 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
I månadsavgiften ingår det värme, bredband/fiber, vindsförråd och källarförråd
BYGGNADSÅR
1946
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
BRF Klippan 5 är en äkta bostadsrättsförening med 18 lägenheter i Solna. Föreningen bildades år 1980.

Genomförda renoveringar
Stambyte är gjort 2000-2002, Nya 3-glas fönster 2003, Säkerhetsdörrar samt ommålning trapphus 2004, Utomhustrappa 2007, Fibernät indraget 2011, Nytt plåttak och nybyggd takterrass 2012, Ny fjärrvärmecentral 2014,
Tvättstugan helrenoverad 2015, OVK 2018, Renovering kök hyreslägenhet 2019, Ny el i källaren 2019.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga och cykelförråd

Parkering
Föreningen har två stycken parkeringsplatser utanför fastigheten.
Boendeparkering från Solna stad finns.

Överlåtelseavgift 1182 kr. Köpare betalar överlåtelseavgiften.
Juridisk person accepteras ej.
Inga avgiftshöjningar är planerade.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM