ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Mariehällsvägen 7, vån 1
Nu saluförs denna välplanerade och stilfulla bostad i en helt skuldfri förening samt låg avgift med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter både i lägenheten så som i de två tillhörande förråden, separat sovrum och kök i bra skick med öppen planlösning mot vardagsrum som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess generösa fönsterpartier skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Här finner vi välbevarade 40-tals detaljer så som bland annat fönsternischer i granit, generös takhöjd och vackra spanjolettlås på fönster som karakteriserar detta vackra hem. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med genomgående parkett och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2416 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
39.5 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA. TV & bredband debiteras separat.
BYGGNADSÅR
1944
UTGÅNGSPRIS
2 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
14 februari
Visning på 18:00-18:30.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Nu saluförs denna välplanerade och stilfulla bostad i en helt skuldfri förening samt låg avgift med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter både i lägenheten så som i de två tillhörande förråden, separat sovrum och kök i bra skick med öppen planlösning mot vardagsrum som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess generösa fönsterpartier skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Här finner vi välbevarade 40-tals detaljer så som bland annat fönsternischer i granit, generös takhöjd och vackra spanjolettlås på fönster som karakteriserar detta vackra hem. Här bor du i en trevlig förening med gemensam trädgård för grill och utemöbler.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med genomgående parkett och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående parkett på golv, vitmålade väggar, spotlights i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr samt i de platsbyggda garderoberna bakom vita fronter.

Vardagsrum
Välplanerat vardagsrum i helt insynsskyddat läge med stora fönsterpartier i fil ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Stilfullt och modernt kök med praktiska högskåp i vitt utförande och integrerad belysning undertill, stänkskydd i glas, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i trä gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vitvaror i form av gashäll, integrerad fläkt i överskåp, integrerad diskmaskin bakom vit skåpsfront, integrerad ugn, samt kombinerad kyl och frys. Köksön bidrar till extra förvaring i lådor bakom vita fronter, praktisk avlastningsyta samt ytterligare sittplatser med barstolar. Genomgående parkett med vitmålade väggar, spotlights i tak och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt mot de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med rymliga ytor, gott om förvaring och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med vita väggar samt här en tapetserad fondvägg i vacker kulörsättning. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt platsbyggd garderob som rymmer gott om förvaring.

Badrum
Spatiöst badrum med vitt kakel på väggar med praktisk mosaikmönstring och golv i sober tonsättning. Här finns wc och handfat i vitt porslin ovan vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Generös spegel ovan med integrerad belysning och tak/handdusch.

Övrigt
- Lägenheten har hela två stycken tillhörande förråd, varav ena på vinden samt ett på bottenplan.
- Gas betalas separat utöver månadsavgiften.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Minnet 12 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1944 och består av 14 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal (lager) med hyresrätt. Föreningen äger marken och är skuldfri!

Bredband
TV och bredband via Comhem. Beställs och debiteras separat utöver månadsavgiften.

Bilplats
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering via Stockholm Stad gäller i området.

Gemensamma utrymmen
- Innergård
- Cykelförråd
- Tvättstuga

Kommande/Gjorda renoveringar
Det finns inga större renoveringar beslutade men föreningen planerar att ta fram en underhållsplan.
Elstammen till husets allmänna förbrukning (tvättstuga, källare) byttes 1995. I lägenheterna är 1-fas med 10 ampere. Ingen el-spis kan installeras, gasspisen måste behållas.
Husets stammar har bytts vart efter lägenheternas badrum har renoverats.

Övrigt
- Lägenheten har hela två stycken tillhörande förråd, varav ena på vinden samt ett på bottenplan.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM