ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Mariehällsvägen 4
Nu saluförs denna spektakulära och välplanerade bostad med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inglasade balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3085 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
1
BOAREA
40 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA, kabel-TV, Telefoni & Bredband.
BYGGNADSÅR
2005
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Nu saluförs denna spektakulära och välplanerade bostad med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inglasade balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett och vitmålade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående parkett, vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr.

Vardagsrum
Makalöst vardagsrum i helt insynsskyddat läge med stora fönsterpartier och utgång till bostadens fantastiska balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Stilrent kök med praktiska högskåp i vitt utförande, stänkskydd i svart kakelsättning, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva i trä gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror i form av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, integrerad ugn samt kyl och frys. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats intill.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt mot de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetsyta invid stort fönsterparti som ger ett rogivande ljusflöde samt stor garderob som rymmer gott om förvaring.

Badrum
Helkaklat och modernt badrum med vitt kakel på väggar och klinker på golv i grå tonsättning. Här finns vägghängd wc och handfat i vitt porslin, generös spegel ovan med integrerad belysning, dusch bakom modernt glasparti, handdukstork samt härlig golvvärme. Här finns även tvätt och torkmaskin från Bosch.

Balkong
Fantastisk inglasad stor balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden mot den lugna parken.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Bällstabacken 2 är en äkta förening som bildades år 2002 som äger och förvaltar fastigheten Fredfors 16 och består av 37 lägenheter och omfattar fastigheterna Mariehällsvägen 4 och 6. Föreningen är medlem i Fredfors samfällighetförening tillsammans med grannföreningarna Brf Bällstabacken 1 & 3. Bilplatserna förvaltas av sammfällighetsföreningen.

Gemensamma utrymmen
Föreningens gemensamma tvättstuga finns i hus nr 4 med tre tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Utförda renoveringar
2012 Stamspolning av samtliga avloppsrör.
2012 OVK (obligatorisk ventilationskontroll) genomförd.
2012 Energisparande åtgärder i samband med Samfällighetsföreningen.
2018 Investerat i laddplatser för elbilar
2018 Ökat säkerheten och tryggheten genom att mer utomhusbelysning har installerats
2018 Funkitonaliteten i lekplatsen har säkerställts
2018 Installation av porttelefoner

Kommande renoveringar
Inget större planerat underhåll inom de närmsta åren. Mindre planerat underhåll i närtid är justering av fönster & balkongdörrar samt rensning och injustering av ventilationskanaler utifrån senaste OVK.

TV/Internet:
Föreningen har gruppavtal med Com Hem som omfattar Bredband, TV och Telefoni.

Parkering:
Inom området finns 57 parkeringsplatser utomhus och 60 garageplatser. Bilplatserna fördelas av Fredsfors samfällighetsförening som även ansvarar för kön till platserna. Fördelningen sker efter kötid. Det finns en separat kö för uteplatser respektive garageplatser. Alla bilplatser (utom gästplatserna som endast är till för medlemmarnas gäster) är till för medlemmarna i de tre bostadsrättsföreningarna i området och hyrs inte ut till utomstående. Uteplatser 450 kr, laddplats ute inkl el 950 kr. Garageplats 950 kr, laddplats i garage inkl el 1450 kr. Hyran för bilplatser debiteras samtidigt med månadsavgiften för varje lägenhet. Sedan hösten 2017 gäller max en plats, antingen utomhus eller i garage, per bostadsrätt.
Laddplatser: Det finns totalt 18 laddplatser.
Gästparkering: Det finns totalt sju gästparkeringar: två vid Mariehällsvägen nr 12 respektive två vid nr 10, samt tre vid infarten. På gästparkeringarna kan man parkera under max tre timmar med P-skiva. Samtliga parkeringsytor övervakas av Länsparkeringar.

Övrigt
- Gå gärna in på föreningens fina hemsida för mer info http://www.ballstabacken2.se/
- Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem
- Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM