ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Kyrkbacken 7
Välkommen till Kyrkbacken 7! Här erbjuds du som köpare en välplanerad lägenhet om 3 rok och kök med generöst tilltagen balkong. Bostaden erbjuder ett fräscht kök, ett ljust och öppet vardagsrum, 2 st rogivande sovrum samt ett badrum. Här är det lätt att trivas! Perfekt beläget med gångavstånd till allt; närservice, busskommunikationer, t-bana, tvärbana, pendeltåg, Solna centrum, Mall of Scandinavia, förskola och mataffärer. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Solna!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4100 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
1
BOAREA
64 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår kostnader för vatten, värme, el, förvaltning, underhåll, drift och service av fastigheterna, hantering av hushållssopor och grovsopor, städning av trapphus, basutbud för kabel-TV (ComHem).
BYGGNADSÅR
1973
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Kyrkbacken i Solna är en äkta förening. Bostadsrättsföreningen bildades hösten 2009 och omfattar 11 hus med sammanlagt 307 lägenheter. Av dessa lägenheter är 259 upplåtna bostadsrätt och 48 med hyresrätt. Föreningen hyr ut 1 lokal och 36 förråd.

Parkering
Föreningen har inte tillgång till egna garageplatser. Medlemmarna har tillgång till garageplatser via Brf Hagalunden och Brf Signalisten, dessa kostar omkring 1000kr/mån. För närvarande är det ingen kö (2019-06-04).

Gemensamma utrymmen
I varje hus finns tillgång till barnvagnsrum och cykelförråd. Tvättstuga finns tillgänglig på Kyrkbacken 12. I den finns tre olika tvättgrupper.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (2019-06-04).

Kommande/Gjorda renoveringar
Stamspolning utfördes 2014, stammarna ser bra ut och kommer hålla flera år framöver. Med start 2015 inleddes en större renovering. Nya fönster, fasadplattor och renovering av taken har gjorts. Även utbyggnad och inglasning av balkonger. Renoveringarna finansieras med lån och höjd avgift. Det som återstår att fixa är nu endast innergårdarna.

Föreningen godkänner uthyrning/upplåtelse i andra hand om du t.ex. ska arbeta eller studera på annan ort. Även “provboende” på annat håll är ett godtagbart skäl till att få hyra ut i andra hand. Den maximala tiden du får hyra ut din lägenhet är ett år. Bostadsrättsinnehavaren ska vid andrahandsuthyrningen betala en avgift som är 10% av ett prisbasbelopp under ett år.

Föreningen accepterar delat ägande. Minsta ägarandel är 10%.
Juridisk person godkänns ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM