ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Skvadronsbacken 16
Har ni alltid drömt om att bo högst upp i huset med både vardagsrum och sovrum i gavelläge? Äntligen finns nu chansen att förvärva denna underbara lägenhet om 3 rum och kök i naturvänliga och expansiva Rissne. Här erbjuds ett investeringsboende utöver det vanliga som inom kort kommer att få ytterligare kommunikationsmöjligheter då tvärbanans Kistagren genom Rissne tidigare i år vunnit laga kraft. Bostaden består av ett stort och rymligt vardagsrum i öppen anslutning till det nyrenoverade köket, ett sovrum med fantastiskt ljusflöde, en rymlig klädkammare, stort badrum samt en fantastisk balkong. En genomgående ljus bostad med ekparkett och vita väggar – Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3176 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
65 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA, kabel-TV, bostadsrättstillägg & källarförråd.
BYGGNADSÅR
1982
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Har ni alltid drömt om att bo högst upp i huset med både vardagsrum och sovrum i gavelläge?
Äntligen finns nu chansen att förvärva denna underbara lägenhet om 3 rum och kök i naturvänliga och expansiva Rissne. Här erbjuds ett investeringsboende utöver det vanliga som inom kort kommer att få ytterligare kommunikationsmöjligheter då tvärbanans Kistagren genom Rissne tidigare i år vunnit laga kraft. Bostaden består av ett stort och rymligt vardagsrum i öppen anslutning till det nyrenoverade köket, ett sovrum med fantastiskt ljusflöde, en rymlig klädkammare, stort badrum samt en fantastisk balkong. En genomgående ljus bostad med ekparkett och vita väggar – Välkommen att längta hem!

Hall
Det första ni möts av när ni kliver in i bostaden är det generösa ljusinsläppet från balkongens fantastiska pardörrar vilket genererar en välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter precis innanför dörren. Vackert parkettgolv och ljusa väggar vilket är genomgående för hela lägenheten.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum i gavelläge med öppen och modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt parkettgolv samt vita målade väggar.

Kök
I anslutning till vardagsrummet finner ni detta noga utvalda och nyrenoverade kök i mörkare nyans som på ett elegant sätt bryts av med vitt fasat kakel hela vägen upp till taket. Förvaring finner ni i praktiska underskåp samt ovan bänkskiva i form av ett vackert vitrinskåp. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn med mikrovågsfunktion samt induktionshäll.

Sovrum
Rogivande sovrum i gavelläge med gott om plats för fullstor säng med tillhörande möblering. Det fantastiska ljusflödet från rummets stora och fina fönsterpartier skapar den självklara platsen som ni vill vakna upp på under årets alla dagar.

Sovrum II
Rogivande sovrum som lämnar generös golvyta och trivsam rymd. Plats för stor säng, tillhörande nattduksbord och skrivbord.


Klädkammare
Från sovrummet samt hallen tar ni er till bostadens rymliga klädkammare. Idag disponeras utrymmet som ett extra sovrum och kontorsdel men kan med enkelhet utformas efter era egna önskemål.

Badrum
Stort och rymligt badrum med kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättställ och kommod, spegel med ovanhängande belysning, WC samt generös duschhörna.

Balkong
Genom dubbla dörrar tar ni er ut till lägenhetens magiska balkong. Här finns det verkligen utrymme att skapa sin alldeles egna lugna oas, endast fantasin sätter gränserna.

Område
Rissne är ett oroligt mysigt område med närhet både till shopping, service och grönområden. I Rissne centrum finns matbutiker, restauranger, vårdcentral, skolor och förskolor. I närheten finner ni Ursviks motionsområde som erbjuder löp- och skidspår samt utegym. “Hälsans stig” är en promenadvänlig slinga på 5 km som tar er runt vackra Löt- och Råstasjön.

Kommunikation
Rissne har ett otroligt bra utbud av kommunikationer:
- Tunnelbanans blå linje tar er in till T-centralen på ca 15 min.
- Bussterminalen i centrum tar er till flertalet anslutande destinationer. Det går även flertalet nattbussar genom Rissne i olika riktningar.

Övrigt
- Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.
- Bredband via Sundbybergs stadsnät tecknas separat.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Föreningen äger fastigheten Sundbyberg Skvadronen 1 och upplåter 65 lägenheter med bostadsrätt samt fem (5) lägenheter och en (1) lokal med hyresrätt. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga
- Torkrum
- Barnvagnsrum
- Cykelförråd
- Samlingslokal
- Uteplats

UTFÖRDA RENOVERINGAR/ÅTGÄRDER
- 2011, Renovering av garage
- 2011, Renovering av ytskikten i samtliga trapphus
- 2011, Byte av låssystem
- 2013, Stamspolning
- 2014, Belysning i trapphus och entreér
- 2015, Stödmur på baksidan av fastigheten
- 2015, Nya buskar och blommor planterades utanför gårdslokal
- 2015, Renovering av ventilation i port 13
- 2015, Installation av säkerhetsåtgärder samt målning av platådetaljer på taket
- 2016, Utbyte av hissar har påbörjats med byte av hiss i port 11
- 2016, Föreningens kontorslokal har rustats upp inför kommande uthyrning
- 2016, Föreningens träfflokal har helrenoverats med nytt golv, nytt pentry och nya möbler
- 2016, Arbetet med ventilationen fortskred under 2016, portarna 11, 16, 17 och 18 åtgärdades
- 2016, Fyra tvättmaskiner har bytts ut under året inför kommande renoveringar av tvättstuga
- 2016, Gården fortsätter att utvecklas med hjälp av gårdsgruppen
- 2017, Nytt trädgårdsavtal, nya växter och ny sandlåda på gården
- 2017, Målning, nya mattor och anslagstavlor i entreérna
- 2017, Utbyte av hissarna fortsätter planenligt
- 2017, Ombyggnad av ventilationen blev klar
- 2018, Helrenovering av tvättstugan
- 2017-2018, Ombyggnad av hiss/hissar för att tillgodose gällande lagkrav
- 2018, Stamspolning
- 2018, Tätning av fönster och balkongdörrar

KOMMANDE RENOVERINGAR/ÅTGÄRDER
- 2018-2019, Fortsätta förbättringar av gården

PARKERING
Föreningen har 11 bilplatser i ett varmgarage (700 kr/mån) som finns i anslutning till port 11. Föreningen har även tillgång till bilplatser i det externa garaget (400 kr/mån) vid Skvadronsbacken 4-6.

TV OCH BREDBAND
ComHem levererar ett grundutbud av TV-kanaler. Dessa är inkluderade i månadsavgiften.
Bredband finns tillgängligt genom Sundbybergs Stadsnät, avtal tecknas separat.

ÖVRIGT
- Juridisk person accepteras inte som köpare.
- Föreningen godkänner delat ägande. Minsta ägarandel 10%.
- Överlåtelseavgift, 2,5% av prisbasbeloppet, erlägges av köparen.
- Pantsättningsavgift, 1% av prisbasbeloppet, erlägges av köparen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM