ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Ekstigen 12B
Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på. Vi hälsar er varmt välkomna till Ekstigen 12B och det som kan bli ert nya underbara hem! En oerhört fin bostad med ett mycket bra läge som sannerligen skiljer sig från mängden. Bostaden är belägen i en fastighet från 1947 där lägenheterna sällan kommer ut på marknaden. Här bjuds du på stora sällskapsytor med härliga ljusinsläpp, fyra rymliga sovrum, två badrum, goda förvaringsutrymmen och en härlig uteplats. Gammaldags charm med fina parkettgolv och tidstypiska detaljer! Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både skola och dagis. Du har också närhet till grönområden. All tänkbar kommunikation på promenadavstånd! Solid brf med mycket god ekonomi.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
7596 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
BOAREA
157 kvm
HISS
Nej
BYGGNADSÅR
1947
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
BRF Sälgen nr 6 är en äkta bostadsrättsförening som består av 5 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen bildades år 1972.
Föreningen tillåter ej en juridisk person.
Ingen lägenhet har överlåtits under verksamhetsåret.

Genomförda renoveringar:
2007: Stambyte i badrummet genomfördes.
2013: Målning av trapphus.
2013: Renovering och tätning av fönster.
Inga avgiftshöjningar är inplanerade.

Planerade renoveringar
Styrelsen arbetar med att ta fram ett förslag på en bod som är 25 kvm stor. Projektet är på grund av tomtens utformning och kravet på bygglov är lite mer komplext än att bara sätta upp en bod. Styrelsen under sommaren tagit fram offerter på olika ytterdörrar.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga: Den gemensamma tvättstugan är belägen i fastigheten och är utrustad med
två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett separat torkrum.
Förråd: Till lägenheten hör ett stort vindsförråd, beläget precis bredvid lägenheten samt
ett mindre källarförråd i källaren.
Cykelrum: Det finns ett gemensamt cykelrum i fastigheten.
Gemensam gård: Föreningen har en fin gemensam trädgård med uteplats

Parkering
5 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften.
Alternativt boendeparkering finns även på gatan. Tillståndet är gratis. Tillstånd för boendeparkering
sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM