ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLLENTUNA
Timotejvägen 16
Varmt välkommen till denna nyrenoverade och välplanerade tvårummare i grönskande Sollentuna, Rotebro. Bostaden erbjuder en generös balkong i grönskande läge, genomgående planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck som skänker ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten med fokus på stora sällskapsytor och kvalitativ inredning. Rogivande sovrum och modernt kök i toppskick med full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem med gott om plats för arbetsytor. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Här bor ni nära vackra grönområden, närhet till kommunikationer med buss & pendeltåg och Rotebro C där det finns butiker och restauranger. Tåget Rotebro- Sthlm City tar 24 min & Rotebro- Arlanda 12 min. Järvafältet ligger inpå husknuten och motionsslinga och golfbana inom gångavstånd. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4500 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
69 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Ink. Vatten, värme, grundpaket tvkanaler från Comhem.
BYGGNADSÅR
1974
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Varmt välkommen till denna nyrenoverade och välplanerade tvårummare i grönskande Sollentuna, Rotebro. Bostaden erbjuder en generös balkong i grönskande läge, genomgående planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck som skänker ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten med fokus på stora sällskapsytor och kvalitativ inredning. Rogivande sovrum och modernt kök i toppskick med full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem med gott om plats för arbetsytor. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.
Här bor ni nära vackra grönområden, närhet till kommunikationer med buss & pendeltåg och Rotebro C där det finns butiker och restauranger. Tåget Rotebro- Sthlm City tar 24 min & Rotebro- Arlanda 12 min. Järvafältet ligger inpå husknuten och motionsslinga och golfbana inom gångavstånd. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till!
OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med rymlig garderob bakom vita skjutdörrar och goda avhängningsmöjligheter invid dörr. Hallen leder in till bostadens vardagsrum och badrum. Genomgående golv på golv samt vitmålade väggar. Här finns även en praktisk Walk-In-Closet.

Vardagsrum
Lägenhetens sociala och välplanerade vardagsrum har gott om plats för generös soffgrupp, TV-möblemang och matsalsgrupp. Generösa golvytor gör det enkelt att möblera rummet. Stora fönsterpartier samt utgång mot den charmiga balkongen med utsikt mot grönskan. Väggarna är vitmålade med genomgående golv samt spotlights i tak.

Kök
Nyrenoverat och modernt kök med ljusa materialval som bjuder på gott om förvaring i stilrena köksskåp med underliggande belysning och lådor. Kakelsättning i mosaik ovan slitstark bänkskiva i svart utförande som erbjuder goda arbetsytor gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Köket är utrustat med fläkt, härlig golvvärme, , kyl och frys, integrerad diskmaskin samt spis och ugn. Invid köket finns det gott om plats för matgrupp. Gott om ljusflöde från fönsterparti.

Sovrum
Rofyllt sovrum med brett fönster som skänker rikligt av ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och nattduksbord om så önskas samt gott om förvarings och avlastningsmöjligheter. Vitmålade väggar.

Badrum
Modernt badrum med rikligt ljusinsläpp från insynsskyddat fönster, badrummet är utrustat med handfat i vitt porslin med kommod i trä undertill som rymmer gott om förvaring, spegel med belysning, vägghängd wc och tak-hand dusch bakom modernt svängbart glasparti. Grått klinker på golv med härligt golvvärme och vitt kakel på väggar. Här finns även tvättmaskin. Spotlight i tak.

Balkong
Stor balkong med gott om plats för valfritt möblemang i gott sällskap bland det grönskande området mot den lugna lekparken. Här kan ni njuta av härliga middagsbjudningar tillsammans med nära och kära.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Elen ingår inte i avgiften. Varje lägenhet har en mätare som mäter elförbrukningen, sen läggs den kostnaden på avierna för avgiften på bostadsrätten i efterskott.

Område
Rotebro omges av lugna grönområden och Järvafältets och Törnskogens naturreservat med närhet till sjöar och promenadstråk. I Rotebro Centrum finns matbutik, vårdcentral, apotek och restauranger samt närhet till Rotebro handelsplats med bland annat en stor Coop, Willys, ÖB samt systembolag. Upplands Väsby i norr har också ett flertal affärer samt Scandic hotell i Infra City. Goda kommunikationer med pendeltåget från Rotebro station tar dig till Stockholms Central, Arlanda och Uppsala utan tågbyten. Tre golfbanor finns nära till hands: Sollentuna, Svartinge och Rotebro. Flera badplatser finns också att välja bland, längs Rotebros sydöstra strandlinje vid Norrviken. Vintertid förvandlas sjön till en av Stockholmsområdets längsta sjöisbanor, nästan 1,5 mil.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Hagen är en äkta förening bestående av 164 st bostadsrättslägenheter och föreningen har ett antal extra förråd att hyra. I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg, detta behöver alltså inte tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren. För mer info se föreningens hemsida på http://www.hsb.se/norrastorstockholm/hagen.

Gemensamma utrymmen
Cykelförråd inomhus, bastu och samlingslokal finns i föreningen. Föreningen har även en tvättstuga.

TV och Bredband
I lägenheterna finns det uttag från Comhem och Bredbandsbolaget. I avgiften ingår ett grundpaket på tv-kanaler från Comhem. Om man är intresserad av tillval (t ex. fler tv-kanaler, internet) kontaktar man själv Comhem eller Bredbandsbolaget.

Bilplats
Garage och p-plats med eller utan motorvärmaruttag kan hyras genom separat kö hos föreningen. För besökande finns ett antal avgiftsfria parkeringsplatser. P-plats utan el kostar fn 1932/år (161kr/mån) med el ca 2784/år (232kr/mån). Gemensamt garage kostar 4068-4920/år (339-410kr/mån). Enbilsgarage kostar 6204/år (517kr/mån).

Renoveringar
2017 Tvättning och spolning av balkongsidor
2017 Installerat BAUER-system för skötsel av vattenledningar samt värmesystem
2017 Avtal med HSB ingått gällande energieffektivisering
2018 Byte av resterande hissar
2018 Fortsatt utredning samt åtgärder av fuktskador på trapphus

Övrigt
- Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget på uppgift av föreningen.
- Juridisk person accepteras ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM