ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Evenemangsgatan 14
Välkommen till en välplanerad 2:a om 57 kvm i Arenastaden. Boendet präglas av en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett snyggt helkaklat badrum med stilrena materialval, goda förvaringsmöjligheter och en stor balkong. I anslutning till hallen finns en generös klädkammare. I området finns fina promenadstråk längs med Råstasjön och inom promenadavstånd finns gott om serviceutbud, shoppingmöjligheter och kommunikationer.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2604 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
4
BOAREA
57 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Stjärnhimlen är en äkta förening. Föreningen består av tre flerbostadshus och 24 st radhus vilket ger totalt 82 st bostadsrättslägenheter från 2 rok - 5 rok.

Föreningen har i dagsläget beslutat en avgiftshöjning med 10%.

Kabel TV
Telia Digital-tv, grundutbud Lagom 18 kanaler ingår i månadsavgiften.

Bredband
Telia Bredband FiberLan 100/100 Mbit/s samt Telia IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Bilplats
Föreningen har inga egna parkeringsplatser, det finns dock en mängd parkeringsmöjligheter i närheten bl.a. i Arenagaraget.

Gemensamma utrymmen
Det finns torkrum. Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet, ingen gemensam tvättstuga finns.
Cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplanet,
Inga förråd finns förutom de som finns i varje bostad.
Soprum nås från Evenemangsgatan.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av säljare.

Pantsättningsavgift
455 kr.


Ägande i föreningen
Föreningen godkänner delat ägande och inga gränser finns i stadgarna för minsta procentsats, dock har styrelsen rätt att neka delat ägande eller föreslagen procentsats om sådana skäl föreligger.
Juridisk person godkänns ej.

Energideklaration
Energideklaration finns ej att tillhandahålla.

Övrigt
Föreningen kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning med nationalarenan 7 för bostadsgården på plan 9. Föreningens andel kommer att beräknas vid en framtida förrättning.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM