ETT VINNANDE KONCEPT

OM BRONZE FASTIGHETSFÖRMEDLING

Hos Bronze arbetar några av Sveriges absolut främsta mäklare – alla med en svårslagen kombination av erfarenhet, nätverk, kunskap och rekordnoteringar.


EN MÄKLARUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

Hos Bronze arbetar några av Sveriges absolut främsta mäklare – alla med en svårslagen kombination av erfarenhet, nätverk, kunskap och rekordnoteringar. Med hjälp av Bronze Fastighetsförmedling unika kundregister och vårt team, koncept skapas optimala förutsättningar för att nå rätt köpare och rätt pris.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

Mäklare

Mäklare

Stockholms starkaste mäklarteam

Koncept

Skräddarsydd mäklartjänst

Kundregister

Kundregister

Branschens mest uppdaterade spekulantregister

Presentationer

Foto, styling och art direction

Digitalt

Digitalt

Professionell spriding i utvalda kanaler

Partner

Partner

Handelsbanken – Finansering & Lånelöfte

ETT OSLAGBART TEAM

VÅRT TEAM

Att sälja ett hem kräver mäkleri med affärsmässig fingertoppkänsla, lokal expertis och en dedikerad fastighetsmäklare med ett starkt team bakom sig.